Èet, 21. Listopad 2021.
posjete: 103580; danas: 32
zadnja: 21.10.2021. 20:21
 
+
NOVOSTI
-
TRAŽILICA
TEČAJNA LISTA
RADIO STREAMING
on    off 
odaberi grad:
POCETNA

 

 Logo

 

Lirose d.o.o. Rijeka je osnovana 1994. godine. Tvrtka je specijalizirana za pružanje usluga poslovnog i financijskog savjetovanja, izradu učinkovitih poslovno  informacijskih sustava te izradu poslovnih rješenja za tvrtke različitih profila.

Uspješnim pružanjem usluga, naš tim stječe bogata iskustva i reference. Naša prednost je poznavanje poslovanja tvrtki i udruga širokog spektra djelatnosti, kako u privatnom vlasništvu, tako u vlasništvu gradskih struktura. Nastojimo biti suradnici od največeg povjerenja našim partnerima i klijentima te ostvarenim rezultatima nadmašiti njihova očekivanja.

Naš educiran i verificiran kadar se tijekom dugogodišnjeg poslovanja dokazao u kvaliteti i jednostavnosti poslovnih rješenja. Želja nam je dodatno povećati kvalitetu i sadržaj usluga kroz stalni napredak kako na poljima IT tehnologija i njihovih primjena tako i po pitanju savjetovanja i edukacije na poljima primjene evropskih i svjetskih normi.
Preko 200 naših referenci i referenci naših djelatnika u okviru djelatnosti tvrtke je kvalitetan pokazatelj učinkovitosti i predanosti zacrtanim zadacima.

 

Organizacija