UVJETI KORIęTENJA

Poštovani korisnici,

s obzirom da pristupom na stranice lirose.hr pristajete na uvjete korištenja ovdje objavljenih sadr┼żaja, molimo Vas da ih prije po─Źetka korištenja pro─Źitate.
Ukoliko smatrate da niste suglasni s kojom odredbom ovih uvjeta i ostalih pravila korištenja, molimo da iste ne koristite ni na koji na─Źin te da ubudu─çe ne pristupate našim stranicama.

1) Zadr┼żavamo pravo izmjene ovih uvjeta i drugih pravila korištenja objavljenih na našim stranicama, a iste obvezuju od dana njihove objave.

2) Uvjeti i ostala pravila korištenja, uklju─Źuju─çi relevantne izmjene, obvezuju─çi su za sve korisnike ve─ç od prvog pristupa našim stranicama.

3) Na našim stranicama mo┼żete, osim informacija koje nudimo, prona─çi i linkove putem kojih pristupate drugim stranicama. Za sadr┼żaje istih stranica ne odgovaramo, s obzirom da ih nismo kreirali, nemamo nadzor nad njima, niti smo povezani vlasni─Źkim ili autorskim pravima s istima. U skladu s navedenim, ne odgovaramo ni za kakve reklamne sadr┼żaje ili drugu vrstu sadr┼żaja koje primite s tih stranica. Linkovi koji upu─çuju na druge stranice isklju─Źivo su informativne naravi.

4) Sadr┼żaji koje objavljujemo zašti─çeni su autorskim pravima, odnosno drugim pravima intelektualnog vlasništva, te je zabranjeno njihovo iskorištavanje suprotno tim pravima, a sukladno va┼że─çim propisima.
U skladu s navedenim, odgovorni ste za svaku štetu koju uzrokujete nama ili tre─çim osobama postupanjem koje je suprotno naprijed navedenom, a sukladno va┼że─çim propisima o odgovornosti za štetu i drugim relevantnim propisima.

5) Nismo odgovorni za štetu koju naši korisnici ili tre─çe osobe eventualno pretrpe zbog pogrešnog tuma─Źenja sadr┼żaja objavljenih na našim stranicama. Ne odgovaramo niti za bilo kakvu drugu štetu koju naši korisnici ili tre─çe osobe eventualno pretrpe uslijed objavljivanja bilo kojih sadr┼żaja na našim stranicama, uslijed korištenja naših stranica, uslijed eventualne nedostupnosti naših stranica, uslijed korištenja linkova s naših stranica, uslijed naše intervencije u objavljene sadr┼żaje, i sl., a posebice ne za štetu koju na bilo koji na─Źin bilo kome uzrokuju naši korisnici ili tre─çe osobe vezano uz korištenje ili sadr┼żaj objavljen na našim stranicama.

6) Jam─Źimo da osobne podatke registriranih korisnika ne─çemo pod bilo kojim uvjetima davati na uvid tre─çim stranama, te da ─çemo iste koristiti samo unutar lirose.hr domene.