UVJETI KORIŠTENJA

Poštovani korisnici,

s obzirom da pristupom na stranice lirose.hr pristajete na uvjete korištenja ovdje objavljenih sadržaja, molimo Vas da ih prije početka korištenja pročitate.
Ukoliko smatrate da niste suglasni s kojom odredbom ovih uvjeta i ostalih pravila korištenja, molimo da iste ne koristite ni na koji način te da ubuduće ne pristupate našim stranicama.

1) Zadržavamo pravo izmjene ovih uvjeta i drugih pravila korištenja objavljenih na našim stranicama, a iste obvezuju od dana njihove objave.

2) Uvjeti i ostala pravila korištenja, uključujući relevantne izmjene, obvezujući su za sve korisnike već od prvog pristupa našim stranicama.

3) Na našim stranicama možete, osim informacija koje nudimo, pronaći i linkove putem kojih pristupate drugim stranicama. Za sadržaje istih stranica ne odgovaramo, s obzirom da ih nismo kreirali, nemamo nadzor nad njima, niti smo povezani vlasničkim ili autorskim pravima s istima. U skladu s navedenim, ne odgovaramo ni za kakve reklamne sadržaje ili drugu vrstu sadržaja koje primite s tih stranica. Linkovi koji upućuju na druge stranice isključivo su informativne naravi.

4) Sadržaji koje objavljujemo zaštićeni su autorskim pravima, odnosno drugim pravima intelektualnog vlasništva, te je zabranjeno njihovo iskorištavanje suprotno tim pravima, a sukladno važećim propisima.
U skladu s navedenim, odgovorni ste za svaku štetu koju uzrokujete nama ili trećim osobama postupanjem koje je suprotno naprijed navedenom, a sukladno važećim propisima o odgovornosti za štetu i drugim relevantnim propisima.

5) Nismo odgovorni za štetu koju naši korisnici ili treće osobe eventualno pretrpe zbog pogrešnog tumačenja sadržaja objavljenih na našim stranicama. Ne odgovaramo niti za bilo kakvu drugu štetu koju naši korisnici ili treće osobe eventualno pretrpe uslijed objavljivanja bilo kojih sadržaja na našim stranicama, uslijed korištenja naših stranica, uslijed eventualne nedostupnosti naših stranica, uslijed korištenja linkova s naših stranica, uslijed naše intervencije u objavljene sadržaje, i sl., a posebice ne za štetu koju na bilo koji način bilo kome uzrokuju naši korisnici ili treće osobe vezano uz korištenje ili sadržaj objavljen na našim stranicama.

6) Jamčimo da osobne podatke registriranih korisnika nećemo pod bilo kojim uvjetima davati na uvid trećim stranama, te da ćemo iste koristiti samo unutar lirose.hr domene.